Tilbage
Hindbæris med stevia
Hindbæris med stevia
Hindbæris med stevia
Hindbæris med stevia
Hindbæris med stevia

Hindbæris med stevia

Tilberedningstid : 50 Minutter
4 personer
En fantastisk og fyldig smag af hindbær. Og så kan den også laves kalorielet!

Ingredienser

  • ½ dl. vand
  • 250 gr. hindbær - ok at det er på frost
  • Saft fra 1 appelsin
  • Saft fra 2 lime
  • 2½ dl. sirup

Instruktioner

  1. Først laves en sukkersirup.
  2. Sirup laves ved at blande lige dele sukker og vand. Dvs. f.eks. 2½ dl. alm. strøsukker og 2½ dl. vand.
  3. Blandingen bringes i kog til sukkeret er smeltet.
  4. Køl ned og stil i køleskabet til siruppen har køleskabstemperatur.
  5. Siruppen kan generelt holde i nogle uger i køleskabet.
  6. NB: Hvis man vil gøre opskriften mindre kalorierig benyttes steviapulver i stedet for sukker. Blandingen skal dog i så fald bruges med det samme.
  7. ***
  8. Opskriften på is:
  9. Kom en halv dl. vand i en gryde og bring i kog.
  10. Når vandet koger tilsættes hindbær.
  11. Kog videre i 2-3 minutter.
  12. Blend blandingen, og lad den køle lidt af.
  13. Tilsæt saft fra lime og appelsin.
  14. Tilsæt 2½ dl. sirup.
  15. Kom blandingen i din ismaskine.