Tilbage
Frisk salat med røget laks og æble
Frisk salat med røget laks og æble

Frisk salat med røget laks og æble

Tilberedningstid : 15 Minutter
4 personer
En fantastisk salat. Så lækker, at vi serverede den til min søns barnedåb.

Ingredienser

  • 150 g. Røget laks
  • 50 g. stenbiderrogn (eller mere hvis du har lyst)
  • 4 spk. creme fraiche (5 pct. eller federe hvis du har lyst)
  • 1/2 æble
  • 1 spk. Hakket purløg eller 1 forårsløg (valgfrit)
  • 1 lime
  • En håndfyld frisk mynte

Instruktioner

  1. Æblet skæres i fine tern (½x½ cm).
  2. Purløg/forårsløg og mynte hakkes fint.
  3. Den røgede laks skæres ligeledes i små stykker.
  4. Det hele blandes sammen med creme fraiche og smages til med salt, peber og lime.
  5. Rør forsigtigt det meste af stenbiderrognen i blandingen. Gem lidt til at pynt.
  6. Fordel i små portionsanretninger og server evt. med skiver af ovnristet sprødt rugbrød eller andet brød.