Tilbage
Thaitoast med kylling
Thaitoast med kylling
Thaitoast med kylling
Thaitoast med kylling

Thaitoast med kylling

Tilberedningstid : 45 Minutter
4 pesoner
Sprøde lækre med en asiatisk smag. Det bliver ikke bedre!

Ingredienser

  • 200 g. hakket kylling
  • 50 g. rejer
  • 1 tsk. revet hvidløg
  • 3/4 spk. ristede sesamfrø - gerne sorte
  • 1 forårsløg
  • 1,5 spk. soya
  • Frisk chili (hvis det skal være lidt stærkt)
  • 1 æg
  • 8 skiver toast
  • Peber
  • NB: ingen salt - soyaen giver det salt der behøves

Instruktioner

  1. Stil ovnen på 200 grader.
  2. Hak rejerne groft.
  3. Rist sesamfrø.
  4. Hak forårsløget fint.
  5. Bland kylling, rejer, hvidløg, sesamfrø, forårsløg, soya, (chili), peber og æg i en skål og rør godt rundt, til farsen er samlet.
  6. Rist toastbrødet på den ene side på en brødrister.
  7. Smør farsen ud over den ristede side af brødet i et lag på ca 1/2 cm. lag. Sørg for at komme helt ud til kanten af brødet - derved undgår du, at din toast bliver for hurtigt færdig på kanten i forhold til resten.
  8. Sæt skiverne på en bageplade i den forvarmede ovn på 200 grader.
  9. Efter 20 minutter sættes ovnen på grill i yderligere 3-5 minutter, til dine toast har en gyldne farve.
  10. Tag ud og skær toasten over på tværs, så du får to trekanter.
  11. Server f.eks. med en portion Tabbouleh (se tapas og tilbehør), som giver en god friskhed og syre til retten.