Tilbage
Tabbouleh

Tabbouleh

Tilberedningstid : 15 Minutter
4 personer
En frisk salat med masser af krydderurter. Perfekt tilbehør feks. til thaitoast eller forårsruller.

Ingredienser

  • 40 g finthakket bredbredet persille
  • 30 g finthakket mynte
  • 4 forårsløg
  • 2 store tomater
  • 1,5 dl bulgur
  • Dressing: Saften fra 2 lime
  • 2 tsk sukker
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Kog bulguren efter anvisning på pakken.
  2. Lad bulguren køle af, eller skyld den med koldt vand før den tilsættes salaten.
  3. Hak persille, forårsløg og mynte fint.
  4. Skær tomaterne i små stykker (omkring 1/2x1/2 cm.)
  5. Kom det hele i en stor skål.
  6. Bland sukker og saft fra lime og hæld over salaten.
  7. Mix det hele og smag til med salt og peber.