Tilbage
Fladbrød med rosmarin og olivenolie
Fladbrød med rosmarin og olivenolie

Fladbrød med rosmarin og olivenolie

Tilberedningstid : 5 Minutter
1 brød
Pizzadej kan bruges til meget andet end pizza. Her får du opskriften på et lækkert fladbrød med rosmarin og olivenolie.

Ingredienser

  • Dejkugler lavet, som det fremgår af opskriften på pizzadej
  • Olivenolie
  • En lille kvist rosmarin
  • Groft salt

Instruktioner

  1. Hak rosmarin groft.
  2. Drys lidt mel på din pizzaspade.
  3. Tag din dejkugle og træk lidt i den, så den cirka bliver på størrelse med fladen af begge dine hænder.
  4. Placer dejen på pizzaspaden.
  5. Pensl med olivenolie og drys hakket rosemarin og groft salt ud over brødet.
  6. Overfør til pizzaovnen eller i almindelig ovn på højeste varme - mindst 250 grader, og gerne på en pizzasten.
  7. Bag i cirka 3-5 minutter ved fuld varme, eller til du synes brødet har fået en fin gylden og mørk overflade.
  8. Frys eventuelt brødet ned - det er også godt opvarmet.