Tilbage
Parmesan-ærter

Parmesan-ærter

Tilberedningstid : 5 Minutter
4 personer
Et genialt tvist, som forvandler almindelige fryse-ærter til en lækker tapas-anretning.

Ingredienser

  • 150 gr. ærter på frost (har du friske er det selvfølgelig endnu bedre)
  • 25 gr. friskrevet parmesanost
  • 1 spk. cremefraiche
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Bring en gryde med vand i kog.
  2. Hæld de frosne ærter i det kogende vand og vent 1 minut.
  3. hæld vandet fra ærterne - brug gerne en si, så du får alt vand væk.
  4. Mens ærterne stadig er varme tilsættes parmesanost og cremefraiche.
  5. Rør rund til parmasanosten er smeltet.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Riv evt. lidt ekstra parmesan over ærterne lige inden anretning.