Tilbage
Pizza Marinara

Pizza Marinara

Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
Pizza med san marzano tomater, hvidløg, frisk oregano og olivenolie

Ingredienser

  • 1 kugle pizzadej
  • 200 gr. san marzano tomater eller lignende aflange tomater (cherrytomater kan også bruges)
  • 1 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Frisk oregano (eller tørret, hvis du ikke har andet)

Instruktioner

  1. San marzano tomater eller tilsvarende aflange tomater skæres på langs i skiver af ca. en halv cm. tykkelse (bruger du cherrytomater deles de i halve)
  2. Lad tomaterne dryppe af i en si. Det gøres ved, at du med flad hånd presser let på tomaterne i sien, så væden løber fra.
  3. Skær hvidløg i så tynde skiver som muligt og hak oreganoen fint.
  4. Fordel tomaterne på pizzadejen, så der holdes en kant på cirka 2. cm. fri.
  5. Fordel hvidløg og oregano over tomaterne.
  6. Krydr med salt og peber og drys med olivenolie.
  7. Bag pizzaen ved højeste varme til kanten er gyldenbrun.