Tilbage
Hvid pizza med svampe og rucola

Hvid pizza med svampe og rucola

Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
Pizza med ost, svampe, løg og rucola.

Ingredienser

  • En kugle pizzadej
  • Ca. 60 g. frisk mozzarella, eller cirka en god håndfuld revet ost, hvor jeg gerne bruger en ligelig blanding af revet emmentaler og revet mozzarella
  • 50 g. svampe - f.eks. brune champignon, men har du f.eks. været i skoven og fundet karl johan eller andre svampe bliver pizzaen kun bedre af det
  • Et halv løg
  • En håndfuld rucola
  • Olivenolie

Instruktioner

  1. Skær svampene i tynde skiver.
  2. Skær løg i tynde halve ringe.
  3. Fordel osten jævnt over pizzaen, så der er en fri kant på ca. 2 cm.
  4. Fordel svampe og løg jævnt over pizzaen.
  5. Krydr med salt, peber og drys med olivenolie.
  6. Bag pizzaen ved højeste varme til den er gyldenbrun.
  7. Når pizzaen er færdig tages den ud og rucola fordeles jævnt.