Tilbage
Fiskefrikadeller på hakket laksefilet

Fiskefrikadeller på hakket laksefilet

Tilberedningstid : 20 Minutter
3 personer
Lækre fiskefrikadeller lavet på fars du selv hakker!

Ingredienser

  • 250 g. laksefilet
  • 7 g. mynte
  • 1 æg
  • 15 g. mel
  • 20 g. soya
  • Saft fra 1/2 citron
  • Peber

Instruktioner

  1. Med en skarp kniv hakkes laksefileterne fint. (husk at tage skindet af først).
  2. Hak laksen til du har en fars, som består af laksestykker, der ikke er større end maksimalt 1/2x1/2x1/2 cm.
  3. Hak mynten fint.
  4. Bland hakket laks, mynte, æg, mel, soya, citronsaft i en skål og smag til med peber.
  5. Rør blandingen sammen til den er jævn, og melet er fordelt.
  6. Farsen kan bruges med det samme.
  7. Steg frikadellerne ved mellemhøj varme (6-7 på en skala fra 1 til 9) i cirka 5 minutter på hver side. Vend nogle gange, så du sikrer dig, at frikadellerne ikke bliver for mørke på en side.
  8. Server evt. med en myntesovs lavet på yoghurt med hakket mynte og smagt til med citron, salt, peber og sukker.