Tilbage
Kyllingesuppe

Kyllingesuppe

Tilberedningstid : 30 Minutter
6 personer
En simpel suppe. Men det pefekte udgangspunkt for f.eks. en thai-inspireret suppe, med nudler og friske krydderurter.

Ingredienser

  • 800 g. kyllingefilet
  • 2 liter hønsebouillon
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 4 gulerødder
  • 2 stilke citrongræs
  • 4 kaffir lime blade
  • 4 dl. hvidvin
  • 1 dl. soya

Instruktioner

  1. Sæt en gryde over med boullion.
  2. Skræl gulerødder, løg og hvidløg og tilsæt hele til bouillonen.
  3. Rens citrongræs og giv den et par bank med f.eks. en kødhammer og tilsæt til bouillon.
  4. Tilsæt soya, hvidvin og lime-blade til bouillonen.
  5. Skær kyllingekødet i tern af ca. 1x1x1 cm.
  6. Steg kyllingekødet på en pande, så det får en pæn brun farve på alle sider (laver du suppe til 6 personer skal du nok stege af 2 omgange).
  7. tilsæt det stegte kyllingekød til bouillonen.
  8. Kog i en times tid.
  9. Suppen kan spises f.eks. med nudler og fintsnittede friske grøntsager og friske krydderurter.