Tilbage
Pizza Margherita (flåede tomater)
Pizza Margherita (flåede tomater)

Pizza Margherita (flåede tomater)

Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
Version med flåede tomater

Ingredienser

  • 1 bolle af pizzadej
  • Cirka 1 suppeskefuld tomatsovs
  • 60-120 gr. frisk mozzarella
  • Blade af frisk basilikum

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på maks og benyt gerne en pizzasten.
  2. Fordel tomatsovsen i et jævnt tyndt lag over hele pizzaen, men hold en kant på 1-2 cm. fri hele vejen rundt.
  3. Lad mozzarellaen dryppe godt af for væske - klem den evt. forsigtigt i hånden.
  4. Riv små stykker af mozzarellaen og fordel dem på pizzaen midte og ud, så der er cirka 5 cm. fri til kanten.
  5. Fordel friske basilikumblade på pizzaen (ca. 7-8 blade)
  6. Bag pizzaen ved højeste varme til kanten er gyldenbrun.
  7. Pynt evt. med lidt ekstra friske basilikumblade lige inden servering.