Tilbage
Kartoffelpizza med gedeost, trøffel og grønt

Kartoffelpizza med gedeost, trøffel og grønt

Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
En perfekt smagskombination.

Ingredienser

  • 1 kugle pizzadej
  • 1 stor bagekartoffel
  • 100 g. gedeost
  • 3 tsk. trøffelpesto
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 håndfuld persille
  • Cirka 8 tynde julienneskårne agurkestave

Instruktioner

  1. Skær bagekartoflen i tynde skiver.
  2. En gryde med vand bringes i kog, og de tyndt skårne kartoffelskiver kommes i det kogende vand og blancheres i knapt 2 minutter, til de begynder at blive bløde, men stadig er faste.
  3. Køl kartoffelskiverne af ved at komme koldt vand i gryden.
  4. Lad kartoffelskiverne dryppe af i et dørslag og kom dem i en skål med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen.
  5. Skær agurken, så du har 8 tynde stave. Skær stavene, så de har skræl, og så det midterste bløde af agurken skæres fra.
  6. Hak persillen groft.
  7. Tag pizzadej og form bunden som normalt.
  8. Placer kartoflerne på pizzadejen, så de ligger i et enkelt lag.
  9. Oven på kartoflerne placers først gedeost og dernæst trøffelpesto.
  10. Til sidst hældes lidt olivenolie over pizzaen, og der krydres med salt og peber.
  11. Bag pizzaen ved højest mulige varme, til kanten er gylden og sprød.
  12. Tag pizzaen ud af ovnen og anret med agurk og persille.
  13. Server straks.