Tilbage
Filone
Filone
Filone
Filone
Filone

Filone

Tilberedningstid : 15 Minutter
2 brød
luftigt, let, sejt, blødt og sprødt. Et brød der har alt!

Ingredienser

  • En kugle pizzadej
  • Mel

Instruktioner

  1. Lav dejen ud fra opskriften på pizzadej.
  2. Lad gerne den "baggede" dej ligge i køleskabet i 24 timer, før du tager den ud.
  3. Tag en pose med pizzadej ud af køleskabet, og lad den ligge på køkkenbordet i en halv times tid.
  4. Kom lidt mel på bordet.
  5. Tag dejen ud af posen og læg den på melet.
  6. Skær dejkuglen over på midten.
  7. Vend hver halvdel, så den flade du har skåret bliver det øverste af brødet.
  8. Træk i dejen, så brødet bliver cirka 50 pct. længere.
  9. Kom i ovnen på en pizzasten ved 225 grader i 12 minutter.