Tilbage
Salte mandler

Salte mandler

Tilberedningstid : 40 Minutter
3 dl
Til salat, tapas eller en god snack til en kold øl.

Ingredienser

  • 3 dl. mandler
  • 2 dl. kogende vand
  • 3,5 spk. groft salt
  • 10 g. smør

Instruktioner

  1. Bring vandet i kog.
  2. Opløs saltet i det kogende vand.
  3. Tag gryden af blusset.
  4. Kom mandlerne i gryden.
  5. Tildæk gryden og lad mandlerne stå i vandet i 15 minutter.
  6. Lad mandlerne dryppe af i en sigte.
  7. Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir.
  8. Skær smøret i små stykker og fordel over mandlerne.
  9. Bag mandlerne midt i en forvarmet ovnen ved 150 grader i 20 minutter.
  10. Vend mandlerne et par gange, når smørret er smeltet.
  11. Mandlerne kan opbevares i lufttæt boks i mindst en uges tid.