Tilbage
Scorelaks
Scorelaks
Scorelaks
Scorelaks
Scorelaks

Scorelaks

Tilberedningstid : 30 Minutter
2 personer
Fisk, grøntsager og lidt hvidvin - smukt pakket ind i eksklusivt sølvpapir ;-) Og så smager det fantastisk - perfekt til en date!

Ingredienser

  • 300 g. renset laksefilet
  • 150 g. rensede gulerødder
  • 60 g. rensede forårsløg
  • 1 dl. hvidvin
  • 2 spk. smør
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Rens laksefileten (fjern skind) og skær fileten i små stykker af ca. 1x2x3 cm. (hxbxl).
  3. Skær gulerod og forårsløg i tynde stave (ca. 1/2 cm. brede og 4 cm. lange).
  4. Tag 4 stykker sølvpapir, lav to bunker med to lag.
  5. På sølvpapiret lægges først laks, så stykkerne stort set kun ligger i et lag.
  6. På laksen placeres stavene af gulerødder og dernæst forårsløg.
  7. Tilsæt salt og peber.
  8. Tilsæt smør.
  9. Saml sølvpapirskanterne, så du har en skål.
  10. Hæld hvidvin over laks og grøntsager.
  11. Luk sølvpapiret over laksen, så du har en tæt pakke.
  12. Placer på et ovnfastfad og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 minutter.
  13. Spis f.eks. med ris.