Tilbage
Grillpølser - tilberedning
Grillpølser - tilberedning

Grillpølser - tilberedning

Tilberedningstid : 1 Minutter
1 grillpølse
Det er ikke en opskrift. Det er ikke mig der har fundet på det, men det er så genialt, at alle bør kende til det!

Ingredienser

  • 1 grillpølse
  • 1 skarp kniv

Instruktioner

  1. Tricket er simpelt - i stedet for, at din pølse revner, når du griller den, så ridser du den med små fine snit på kryds og tværs på to flader. Så vil pølsen åbne sig pænt i de snit du har lavet, og ikke sprække.
  2. Dit snit må ikke være dybt - du skal faktisk kun lige skære igennem selve pølseskindet, så brug en skarp kniv.
  3. Snit på skrå med cirka 1 cm. afstand mellem hvert snit.
  4. Snit derefter den anden vej på skrå, så dine snit krydser hinanden.
  5. Husk at hvert snit kun lige skal åbne overfladen på pølsen.
  6. Gentag processen på den modsatte side af pølsen.
  7. Grill pølsen som normalt.