Tilbage
80'er klassiker - nyfortolket rejecocktail

80'er klassiker - nyfortolket rejecocktail

Tilberedningstid : 15 Minutter
4 personer
Ikke den klassiske - men stadig rejer, salat og en god dressing. Det smager jo altid godt!

Ingredienser

  • Dildmayonnaisse (se opskriften her på siden).
  • 500 g. pil-selv rejer
  • Et halvt iceberg salathoved
  • 250 g. cherrytomater
  • 1 agurk
  • 4 citronbåde
  • 4 cl. olivenolie
  • 2 cl. citronsaft
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Lav en klassisk vinaigrette af olivenolie og citronsaft og smag til med salt og peber.
  2. Riv bladene fra icebergen i stykker med hænderne, så du har stykker af ca 3-4 cm. længde.
  3. Skær cherrytomater i kvarte.
  4. Skær agurk i skiver og derefter i kvarte.
  5. Anret salaten i en skål og hæld vinaigretten over.
  6. Placer salatskålen på en tallerken sammen med rejerne og en portion af dildmayonnaisen og en skive citron.
  7. Spis gerne med et godt brød.