Tilbage
Tabbouleh på blomkål
Tabbouleh på blomkål
Tabbouleh på blomkål

Tabbouleh på blomkål

Tilberedningstid : 20 Minutter
4 personer
Klassiske tabbouleh - bare med blomkål i stedet for bulgur. Det giver en salat med lidt mere bid, og så er det jo ligefrem sundere.

Ingredienser

  • Cirka et halvt blomkålshoved (200 g)
  • 40 g finthakket bredbredet persille
  • 40 g finthakket mynte
  • 3 forårsløg (30 g)
  • 3-4 tomater (300 g)
  • Saften fra 2 lime
  • 1 tsk sukker
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Riv blomkålen på det grove jern. Skal det ligne bulgur river du kun blomsterne, men smagsmæssigt er det helt fint også at rive stilken - det giver bare lidt større stykker blomkål.
  2. Hak persille, forårsløg og mynte fint.
  3. Skær tomaterne i små stykker (omkring 1/2x1/2 cm.)
  4. Kom det hele i en stor skål.
  5. Bland sukker og saft fra lime og hæld over salaten.
  6. Mix det hele og smag til med salt og peber.