Tilbage
Dessertpizza med æble og kanel
Dessertpizza med æble og kanel

Dessertpizza med æble og kanel

Tilberedningstid : 7 Minutter
1 pizza
En perfekt afslutning på en pizzaaften

Ingredienser

  • 1 kugle pizzadej
  • 1 dl. æblemos (kan udelades, men bliver bedst med)
  • Cirka 2 æbler
  • 1/2 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 spsk. smør

Instruktioner

  1. Skær æblerne i tynde skiver.
  2. Form dejen som ved almindelig pizza, men gør lidt ekstra ud af at få en så tynd kant som muligt.
  3. Fordel æblemos over pizzaen.
  4. Fordel de tyndtskårne æbleskiver i et pænt mønster over pizzaen.
  5. Drys med kanel og rørsukker.
  6. Fordel smøret i små stykker over pizzaen.
  7. Bag i ovnen på pizzasten ved højest mulige varme - cirka 5-7 minutter til din pizza har en gylden farve.
  8. Spis gerne med det samme, men den smager også godt kold.