Tilbage
Bruschetta med frisk tomat og pesto

Bruschetta med frisk tomat og pesto

Tilberedningstid : 10 Minutter
4 personer
Simpelt, let og virkeligt godt! Men det kræver gode råvarer.

Ingredienser

  • 4 tykke skiver godt brød (gerne et godt surdejsbrød)
  • 4 store solmodne tomater
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 glas god basilikum-pesto
  • Evt. 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Skær tomaterne i små tern.
  2. Vend tomaterne i olivenolie, og smag til med salt og peber.
  3. Rist brødene på en brødrister eller grillpande på begge sider, til de er brune med mørke kanter.
  4. Vil du have hvidløgssmag, kan du skære et fed hvidløg mid over og gnide hvert stykke brød med det overskårne fed hvidløg.
  5. Dæk hvert stykke brød med cirka 2-3 tsk. pesto.
  6. Anret de skårne stykker tomat oven på pestoen.
  7. Pynt med et par basilikumblade.
  8. Server med det samme.
  9. PS: Her er virkelig en opskrift, hvor gode råvarer skaber retten. En god pesto er helt afgørende. Min foretrukne pesto hedder "Pesto genovese La Genuina Ligure" og kan købes hos www.supermarco.dk. Du kan læse om den her på siden i "Mad og kolonial" under "Test og anmeldelse".