Tilbage
Bruschetta med gedeost og æble

Bruschetta med gedeost og æble

Tilberedningstid : 15 Minutter
4 personer
Kombinationen af sødt æble og varm gedeost er fantastisk på et stykke sprødt brød.

Ingredienser

  • 4 skiver godt surdejsbrød
  • 2 store æbler
  • 12 skiver gedeost (fra en lille rulle)
  • Kanel
  • Evt. frysetørret hindbær eller balsamicoeddike til pynt

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 gr.
  2. Skær æblerne i skiver af ca 2 mm. tykkelse. Du får brug for cirka 4 æbleskiver pr. brød.
  3. Rist de 4 skiver brød på een side, så de er brune med mørk kant.
  4. Læg æbleskiverne på den ikke-ristede side af brødet, så hele brødet bliver dækket af æble.
  5. Placer cirka tre skiver gedeost oven på æblerne, så der er et lille mellemrum mellem hver skive.
  6. Drys med lidt kanel og evt. salt og peber.
  7. Tænd ovnens grill og sæt brødene i ovnen.
  8. Bag til osten begynder at få lyse brune pletter.
  9. Tag bruschettaerne ud af ovnen.
  10. Pynt evt. med lidt frysetørret hindbær eller et par dråber balsamicoeddike.
  11. Spis med det samme.