Tilbage
Rispandekager
Rispandekager
Rispandekager
Rispandekager

Rispandekager

Tilberedningstid : 30 Minutter
24 pandekager
Fantastisk pandekager til asiatiske retter

Ingredienser

  • 200 g. rismel
  • 75 g. tapiocamel
  • 200 g. hvedemel
  • 750 g. vand
  • 1 æg
  • 3 spsk. smagsneutral olie
  • 1/2 tsk. salt

Instruktioner

  1. Bland alle ingredienserne i en skål, og pisk til dejen er samlet.
  2. Stil på køl i en halv times tid eller mere (dejen kan godt stå på køl til dagen efter, hvis det ønskes).
  3. Pandekagerne bages uden fedtstof på en mellemstor pande (diameter ca. 24 cm.).
  4. Opvarm panden til middelhøj varme (7 på en skala fra 1-9).
  5. Kom cirka en halv deciliter dej på panden - gerne mindre hvis du stadig kan dække hele panden.
  6. Bag i 30 sekunder.
  7. Vend pandekagen og bag videre i cirka 30 sekunder.
  8. Tag pandekagen af panden, læg den på en tallerken og dæk med et viskestykke.
  9. Gentag processen til du ikke har mere dej.
  10. her på hjemmesiden kan du se opskrifter på, hvad du kan komme i pandekagerne.