Tilbage
Pizzasnegle
Pizzasnegle
Pizzasnegle

Pizzasnegle

Tilberedningstid : 15 Minutter
10-11 pizzasnegle
Jeg foretrækker pizzasnurrer, men fordelen ved pizzasnegle er, at man kan tilføje mere fyld så som skinke eller andet kød.

Ingredienser

  • 1 kugle pizzadej
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk. oregano
  • Salt og peber
  • Revet ost
  • F.eks. kogt skinke

Instruktioner

  1. Til pizzasnegle er det en fordel, at tomatsovsen er meget tyk. Nogen bruger tomatpure, men man får et bedre resultat, hvis man blender en dåse gode flåede tomater og lade tomatsovsen koge ind, til vægten er reduceret med 33 til 50 pct. Husk at krydre sovsen med oregano og salt og peber.
  2. Lad tomatsovsen køle af til stuetemperatur.
  3. Rul pizzadejen ud til en firkant i størrelsen 40x30 cm.
  4. Brug gerne lidt mel under dejen, så den kan slippe bordpladen.
  5. Smør et tyndt lag tomatsovs over hele dejen.
  6. Drys et tyndt lag revet ost over tomaten.
  7. Drys evt. med f.eks. strimler af kogt skinke.
  8. Rul dejen sammen til en pølse.
  9. Skær pølsen i cirka 3 cm. tykke skiver.
  10. Stil skiverne på et stykke bagepapir.
  11. Bag i forvarmet ovn på pizzasten eller bagestål i cirka 10 minutter ved 220 gr. varmluft.
  12. Spis varme eller afkølede.