Tilbage
Pasta med rucola, hvidløg og hvidvin
Pasta med rucola, hvidløg og hvidvin
Pasta med rucola, hvidløg og hvidvin
Pasta med rucola, hvidløg og hvidvin
Pasta med rucola, hvidløg og hvidvin

Pasta med rucola, hvidløg og hvidvin

Tilberedningstid : 15 Minutter
1 personer
En smag af sommerferie i Italien! Bedre mad kan ikke laves på 15 minutter!

Ingredienser

  • 200 g. mørt oksekød eller kalvekød
  • 2 store fed hvidløg
  • 1 dl. hvidvin
  • 1,5 spsk. olivenolie
  • 40 g. rucola
  • 100 g. pasta (vægt før kogning)
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Det er vigtigt, at du ikke tilbereder for store portioner af gangen. Har du for meget kød på panden, bliver det kogt og ikke stegt, og så opnår du ikke den helt fantastiske smag og konsistens, som gør retten så god. Derfor bør du ikke lave mere end angivet i opskriften - altså en portion af gangen. Vi plejer at dele, og så lave maden af to omgange - det tager kun cirka 3 minutter pr. tilberedning.
  2. ***
  3. Skær oksekød/kalvekød i meget tynde skiver.
  4. Bank evt. kødstykkerne med en kødhammer, så de bliver ekstra tynde og møre.
  5. Kog pastaen til den er al dente, og hæld så vandet fra.
  6. Vask rucolaen, og tør den godt.
  7. Skær hvidløgene i tyndest mulige skiver. Og ja - det skal være skiver.
  8. Kom olien på en pande og varm den godt op.
  9. Så snart olien er varm tilsættes kødet og dernæst hvidløget.
  10. Steg kødet i cirka 1 minut - sørg for at det bliver stegt på begge sider.
  11. Tilsæt hvidvin, salt og peber.
  12. Så snart hvidvinen bobler tilsættes rucola og pasta.
  13. Vend det hele rund et par gange, og anret straks på en tallerken.
  14. Spis med det samme.