Tilbage
Thai-inspireret wrap

Thai-inspireret wrap

Tilberedningstid : 30 Minutter
4 personer
Frisk wrap med knas, fiskefrikadelle og myntesovs.

Ingredienser

  • 2-3 tortilla pr. person
  • 3 små fiskefrikadeller pr. wrap
  • 1 stort rødløg
  • 1/2 romainesalat
  • 1 mango
  • 50 g. mynte
  • 50 g. koriander
  • 50 g. basilikum (evt. thai)
  • 2 forårsløg
  • 1 frisk rød chilli
  • 2 økologiske lime
  • 100 g. saltede eller sojamarinerede mandler
  • Dressing:
  • 3 dl. creme fraiche
  • 50 g. mynte
  • 1 lime
  • salt, peber og sukker
  • Evt. en blødkogt kartoffel

Instruktioner

  1. Du kan se min opskrift på fiskefrikadeller her på hjemmesiden - husk at lav dem små (cirka svarende til en spiseske fars).
  2. Skær rødløget i tynde halve ringe.
  3. Skær forårsløg i tynde ringe.
  4. Skær chilli i tynde ringe.
  5. Skær lime i meget tynde ringe og del i kvarte eller mindre.
  6. Hak romainesalaten groft.
  7. Hak krydderurterne groft.
  8. Skræl mangoen og skær den i tynde strimler.
  9. Hak mandlerne (se evt. min opskrift på sojamarinerede mandler her på hjemmesiden)
  10. Dressing:
  11. Hak mynten så fint som overhovedet muligt.
  12. Bland finthakket mynte, creme fraiche og saften fra 1 lime.
  13. Smag til med sukker, salt og peber.
  14. Mos evt. en blødkogt kartoffel og bland i dressingen for at give en mere fast konsistens.
  15. Anretning:
  16. Forvarm ovnen til 200 grader.
  17. Pak tortillas ind i et fugtigt viskestykke. Læg dem i et ovnfast fad, og dæk med alufolie.
  18. Placer på midterste rille i ovnen i ca. 10 minutter til dine tortillas er lune men stadig bløde.
  19. Tag fadet med til bordet og spis en wrap af gangen, mens resten af dine tortillas er pakket ind i viskestykket.