Tilbage
Spareribs med barbecuesovs
Spareribs med barbecuesovs

Spareribs med barbecuesovs

Tilberedningstid : 150 Minutter
4 personer.
Møre, sprøde, søde og bare helt fantastiske!

Ingredienser

  • ca. 1 kilo ribben
  • 1/2 tsk. salt
  • 200 g. barbecuesovs
  • 1,5 dl. vand

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Læg ribbenene i en bradepande med kødsiden opad.
  3. Krydr med salt.
  4. Dæk kødet helt med barbercuesovs.
  5. Hæld vand over ribbenene.
  6. Dæk bradepanden med staniol.
  7. Sæt i ovnen i 1 time.
  8. Tag staniolen af bradepanden og dryp kødet med barbecuesovsen i bradepanden.
  9. Tildæk med staniol igen og sæt i ovnen i yderligere 1 time.
  10. Tag staniolen fra, og dryp igen kødet med barbecuesovsen.
  11. Sæt ovnen til 220 grader og lad kødet steget videre, til kødet har fået en karamelliseret overflade.
  12. Skal dine ribben være helt perfekte, kan du slutte af med at give dem 3-5 minutter på hver side på en grill ved max varme.