Tilbage
Verdens letteste dessert
Verdens letteste dessert
Verdens letteste dessert

Verdens letteste dessert

Tilberedningstid : 10 Minutter
4 personer
Den tager kun 10 minutter, men smager helt fantastisk!

Ingredienser

  • 175 g. marcipan
  • 1 æg
  • 1 spsk. hvedemel
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 225 g. frosne hindbær
  • 2 spsk. vand
  • 30 g. sukker
  • Evt. en bakke friske hindbær

Instruktioner

  1. Hak marcipanen fint (eller riv den på det grove rivejern).
  2. Rør marcipan sammen med æg og hvedemel.
  3. Fordel massen på et stykke bagepapir i en cirkel med en diameter på ca. 22 cm.
  4. Stik midten ud, så der bliver et rundt hul på ca. 4 centimeter i diameter og fordel massen på resten af bunden.
  5. glat evt. kanterne med en våd finger.
  6. Bag i microbølgeovn ved 500W i 9 minutter.
  7. Kom hindbær, sukker og vand i en gryde og bring i kog.
  8. Si hindbærsovsen gennem et dørslag.
  9. Lad hindbærsovsen køle af.
  10. Pisk fløden til en en fast piskeskum.
  11. Vend forsigtigt 1/3 del af hindbærsovsen sammen med flødeskummen, så du får en fin marmoreret rød-hvid farve.
  12. Fordel flødeskummen over marcipanbunden.
  13. Dryp med resten af hindbærsovsen.
  14. Pynt evt. med friske hindbær.
  15. Server med det samme.