Tilbage
LCHF pizza
LCHF pizza
LCHF pizza
LCHF pizza

LCHF pizza

Tilberedningstid : 60 Minutter
3 pizzaer
Den bedste LCHF pizza! Sprød kant og en fast bund, der minder om rigtig pizza.

Ingredienser

  • Bund:
  • 200 g. renset knoldselleri
  • 200 g. blomkål
  • 150 g. revet ost
  • 3 æggehvider
  • 3 spsk. pofibre
  • 3 spsk. olivenolie
  • 3 tsk. tørret oregano
  • Salt og peber
  • Pizzafyld:
  • 1 gode dåse flåede tomater
  • 3 store håndfulde revet ost
  • Pepperoni
  • Oregano
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum

Instruktioner

  1. Riv blomkål på den grove side af rivejernet.
  2. Kom revet blomkål i en microbølgeovns-egnet beholder og sæt i microbølgeovnen i 1 minut ved højeste effekt.
  3. Tag ud af ovnen og mas blomkålen, så væden kan hældes væk.
  4. Pres indtil du har hældt mindst 20 g. væde fra.
  5. Riv knoldselleri på den grove side af rivejernet.
  6. Kom revet knoldselleri i en microbølgeovns-egnet beholder og sæt i microbølgeovnen i 1 minut ved højeste effekt.
  7. Tag ud af ovnen og mas knoldselleri, så væden kan hældes væk.
  8. Pres indtil du har hældt mindst 40 g. væde fra.
  9. I en skål blandes revet knoldselleri og blomkål med æggehvide, pofibre, olivenolie og revet ost.
  10. Krydr med salt, peber og 3 tsk. oregano.
  11. Sæt på køl i en halv times tid.
  12. ***Bagning***
  13. Bundene skal forbages på en pizzasten i en forvarmet ovn ved 230 g.
  14. Tag en 1/3 af din masse og fordel den i et jævnt lag på et stykke bagepapir. Bunden skal være cirka 20 cm. i diameter.
  15. Bag bunden med bagepapir i 5 minutter på pizzastenen i den forvarmede ovn.
  16. Tag bunden ud og lad den køle af et par minutter.
  17. Bag så bunden i yderligere 5 minutter - denne gang uden bagepapir og med den anden side ned mod på pizzastenen.
  18. Tag bunden ud af ovnen.
  19. Laver du flere pizzaer, kan du fint forbage alle bundene, så de er klar til den endelige bagning med fyld.
  20. Blend en dåse flåede tomater og krydr med salt, peber og oregano.
  21. Kom en mængde svarende til cirka 3-4 spsk. tomat på hver pizza.
  22. Drys en god håndfuld revet ost over tomaten.
  23. Slut af med f.eks. pepperoni eller andet fyld - men ikke for meget!
  24. Bag i ovnen ved 230 g. i 7-8 minutter.
  25. Pynt med frisk basilikum.