Tilbage
Cracker pizza med tun og semidried tomater

Cracker pizza med tun og semidried tomater

Tilberedningstid : 15 Minutter
1 pizza
Herlig smagskombination - velegnet som forret. Ved en cracker pizza kommes fyldet først på, når bunden er bagt.

Ingredienser

  • 1 kugle dej til cracker pizza
  • 1 håndfuld rucola
  • 1/2 dåse tun
  • 8 semidried tomater (se opskrift her på siden)
  • 10 sorte oliven uden sten
  • 1/8 rød peber
  • Evt. en lille håndfuld gojibær
  • Evt. 1/4 løg
  • Olivenolie
  • Balsamico
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Sæt ovnen på maksimal varme.
  2. Placer en bageplade med pizzasten på næstøverste rille.
  3. Du er klar til at lave pizza, når ovnen har været max varm i 15 minutter.
  4. Vask rucola.
  5. Skær oliven i små både.
  6. Fordele tunen i 4-6 stykker.
  7. Skær den røde peber i små tern.
  8. Skær evt. løg i tynde ringe.
  9. Rul dejen ud så tyndt som muligt.
  10. Stænk med olivenolie.
  11. Bag pizzabunden på pizzastenen til den har fået en flot gylden farve.
  12. Pizzaen anrettes, så snart bunden er færdig.
  13. Fordel først rucola.
  14. Dernæst fordeles tun, så semidried tomater, så tern af rød peber, gojibær og oliven og til sidst evt. løgringe.
  15. Stænk med olivenolie og balsamicoeddike og server med det samme.