Tilbage
Cracker pizza med parmaskinke, pesto, mozzarella og semidried tomater

Cracker pizza med parmaskinke, pesto, mozzarella og semidried tomater

Tilberedningstid : 15 Minutter
1 pizza
Klassiske italienske ingredienser på en helt sprød bund.

Ingredienser

  • 1 kugle dej til cracker pizza
  • 1 håndfuld rucola
  • 1 lille håndfuld frisk basilikum
  • 1/2 pakke parmaskinke
  • 5-6 tsk. god pesto.
  • 8 semidried tomater (se opskrift her på siden)
  • 6-8 mini kugler frisk mozzarella
  • 1 spsk. ristede pinjekerner
  • Olivenolie
  • Balsamico
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Sæt ovnen på maksimal varme.
  2. Placer en bageplade med pizzasten på næstøverste rille.
  3. Du er klar til at lave pizza, når ovnen har været max varm i 15 minutter.
  4. Vask rucola og basilikum.
  5. Rul hver skive parmaskinken sammen.
  6. Riv de små mozzarellakugler over i to.
  7. Rist pinjekernerne til de har fået en gylden farve.
  8. Rul pizzadejen ud så tyndt som muligt.
  9. Stænk med olivenolie.
  10. Bag pizzabunden på pizzastenen i cirka 8 minutter til den har fået en flot gylden farve.
  11. Pizzaen anrettes, så snart bunden er færdig.
  12. Fordel først rucola.
  13. Dernæst fordeles parmaskinke, så semidried tomater, så mozzarella og basilikum og til sidst pesto og pinjekerner.
  14. Smag til med salt og peber og olivenolie og balsamicoeddike.
  15. Server med det samme.