Tilbage
Cracker pizza med pære og honning - dessert
Cracker pizza med pære og honning - dessert
Cracker pizza med pære og honning - dessert

Cracker pizza med pære og honning - dessert

Tilberedningstid : 15 Minutter
1 pizza
Ingen regel uden undtagelse - denne gang bages pizzaen med fyld.

Ingredienser

  • 1 pære
  • ca. 2-3 spsk. honning
  • Evt. rød skovsyre til pynt
  • Evt. 1 spsk. ristede pinjekerner
  • Evt. 1 spsk. cointreau til flambering

Instruktioner

  1. Sæt ovnen på maksimal varme.
  2. Placer en bageplade med pizzasten på næstøverste rille.
  3. Du er klar til at lave pizza, når ovnen har været max varm i 15 minutter.
  4. Rist pinjekernerne til de har fået en gylden farve.
  5. Skær pæren i tyndest mulige skiver.
  6. Rul dejen ud så tyndt som muligt.
  7. Fordel honning og pære jævnt over pizzaen.
  8. Bag pizzaen på pizzastenen til den har fået en flot gylden farve (8-10 minutter).
  9. Pynt pizzaen med skovsyre og pinjekerner.
  10. Server med det samme.
  11. Ved servering kan evt. flamberes med cointreau - det gøres ved at hælde en spsk. cointreau over pizzaen og straks sætte ild til. Pust ilden ud efter 4-5 sek.