Tilbage
Ruller af parmaskinke og mozzarella
Ruller af parmaskinke og mozzarella
Ruller af parmaskinke og mozzarella
Ruller af parmaskinke og mozzarella
Ruller af parmaskinke og mozzarella

Ruller af parmaskinke og mozzarella

Tilberedningstid : 15 Minutter
2 personer
Herligt element i en god tapas.

Ingredienser

  • 1 pakke parmaskinke
  • 1 kugle mozzarella
  • 1 lille håndfuld rucola
  • 1 lille håndfuld basilikum
  • 1 lille håndfuld friskrevet parmesanost
  • Salt og peber
  • God balsamicoeddike

Instruktioner

  1. Læg skiverne af parmaskinke parallelt med hinanden, så de overlapper med cirka 1-2 cm.
  2. (Har du en sushi-måtte, kan du med fordel bruge den - det gør det lettere at rulle skiverne sammen til sidst).
  3. Skær mozzarellaen i skiver, som er så tynde som overhovedet muligt.
  4. Fordel mozzarellaen over skinken.
  5. Rucola og basilikum vaskes og tørres grundigt og lægges oven på mozzarellaen.
  6. Riv parmesanosten og drys over.
  7. Krydr med salt og peber.
  8. Rul sammen til en roulade - sørg for, at den bliver rullet så stramt som overhovedet muligt.
  9. Pak ind i film og sæt på køl i en times tid.
  10. Tag ud af køleskabet og skær i passende stykker.
  11. Anret på højkant og pynt med en god balsamicoeddike.