Tilbage
Cracker pizza med laks, spinat og vindruer

Cracker pizza med laks, spinat og vindruer

Tilberedningstid : 15 Minutter
1 pizza
Frisk smag med en del sødme

Ingredienser

  • 1 kugle dej til cracker pizza
  • 1 håndfuld friske spinatblade
  • 3-4 blade hjertesalat
  • En lille håndfuld basilikum, mynte, bulls blood og/eller andre former for baby salat.
  • 1 lille håndfuld vindruer
  • 4-5 skiver røget laks
  • 1 dl. creme fraiche
  • Saft fra 1/4 citron
  • 1/2 tsk. sukker
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Sæt ovnen på maksimal varme.
  2. Placer en bageplade med pizzasten på næstøverste rille.
  3. Du er klar til at lave pizza, når ovnen har været max varm i 15 minutter.
  4. Vask spinat og salatblade.
  5. Vask vindruer og skær i små både.
  6. Del evt. lakseskiverne i to og ruld hvert stykke sammen.
  7. Bland creme fraiche, saft fra citron og smag til med sukker, salt og peber.
  8. Rul dejen ud så tyndt som muligt.
  9. Stænk med olivenolie.
  10. Bag pizzabunden på pizzastenen til den har fået en flot gylden farve.
  11. Pizzaen anrettes, så snart bunden er færdig.
  12. Smør din creme fraiche dressing ud over bunden.
  13. Fordel hjertesalat og spinatblade.
  14. Dernæst fordeles laks, så basilikum og øvrig baby salat.
  15. Til sidst fordeles vindruer.
  16. Server med det samme.