Opskrifter / Forretter

Forretter

Frisk salat med røget laks og æble
Tilberedningstid : 15 Minutter
En fantastisk salat. Så lækker, at vi serverede den til min søns barnedåb.
Sommerferie-salat som mor og far lavede den.
Tilberedningstid : 15 Minutter
En salat fra min barndoms sommerferier. Tunen og de friske grøntsager passer perfekt til ferie, solskin og hvidvin.
Sushi til børn
Tilberedningstid : 50 Minutter
Min søn på 4 år kan godt lide sushi. Men han kan ikke lide tang. Så han spiser reelt kun ris og fisk. Så derfor fandt jeg på denne opskrift.
Kantareller i filodej
Tilberedningstid : 30 Minutter
En herlig svampestuvning i sprød filodej
Gazpacho
Tilberedningstid : 30 Minutter
En mild cremet smag - med god tekstur fra de friske grøntsager.
Svampesuppe - trompetkantarel
Tilberedningstid : 30 Minutter
Det kræver sandsynligvis en tur i skoven tilsat lidt svampeheld, men har man fået fat i trompetkantareller, er der kort vej til en fantastisk suppe!
Salatmagi
Tilberedningstid : 30 Minutter
Simple grøntsager, som på magisk vis bliver til en fantastisk smagsoplevelse.
Rejecocktail - klassisk version
Tilberedningstid : 30 Minutter
Rejecocktail med hjemmelavet thousand island dressing på hjemmerørt mayonnaise.
Rejecocktail - nyfortolket
Tilberedningstid : 15 Minutter
Ikke den klassiske - men stadig rejer, salat og en god dressing. Det smager jo altid godt!
Svampe i rispapir
Tilberedningstid : 30 Minutter
Let og lækker, og så kan rullerne bruges både som forret og tilbehør til f.eks. fisk.
Thailandsk torskemousse
Tilberedningstid : 30 Minutter
Frisk, asiatisk inspireret torskemousse smukt anrettet i salatblad
Vichyssoise
Tilberedningstid : 45 Minutter
Herlig mild kartoffel-porresuppe, som servers kold.
Tunmousse
Tilberedningstid : 15 Minutter
Tunmousse med perfekt balance mellem smag og kalorier.
Juletræ af smøreost
Tilberedningstid : 30 Minutter
Lidt sjov til julebordet - og så er smagen herlig! Laver du til mange, så gang bare op og lav et større juletræ.
Stenbidderrogn på sat kærnemælk
Tilberedningstid : 60 Minutter
En smuk ret, hvor syren fra kærnemælken giver perfekt modspil til den salte rogn.