|
|
|
Bruschetta med gedeost og rød peber29-01-2017
En perfekt kombination - sprød og blød. Umami fra gedeosten, sødme fra peberfrugten og salt, surt og bittert fra kapers og balsamico.
Crostini med tun og oliven08-01-2017
Et herligt mix af tun, oliven, tomat, kapers, pinjekerner, hvidløg og persille på sprød crostini.
Vietnamesiske kartoffelkager30-12-2016
Helt sprøde og lækre kartoffelkager, som får et stref at Vietnam fra krydderierne og den friske mynte.
Farmors karrysild25-12-2016
Min farmors helt fantastiske opskrift på karrysild! Hemmeligheden er at tilsætte flødeskum, som giver en luftig og frisk dressing.
Mosekjærs Maltbrød20-12-2016 Maltbrød med sprød skorpe og masser af smag! Samme stil som brødet fra f.eks. BioMio i kødbyen og Madklubben.
Det perfekte rugbrød10-12-2016 Fuldkornsrugbrød med masser af kerner. Holder sig friskt og fugtigt i op til en uge. Malten giver en dyb, mørk og fyldig smag, som du bliver afhængig af!
Yoghurtis på mandelnougat30-11-2016
Sprød, sød, kold, syrlig, frisk, fyldig - den har det hele, og så er det jo rent faktisk en relativt kaloriefattig dessert.
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
|
|
|
|
|