|
|
|
Ovnbagt aubegine22-11-2016
Grøntsager i lange baner - med ost på toppen. Det er et måltid i sig selv, men kan også spiset som tilbehør til f.eks. et stykke grillet kyllingebryst.
Den perfekte grllkylling09-11-2016
Gør din kylling flad ved at klippe den op i ryggen. Så får du en jævn overflade, som lettere kan marineres, og du får sprødt skind på HELE kyllingen.
Tabbouleh på blomkål06-11-2016
Klassiske tabbouleh - bare med blomkål i stedet for bulgur. Det giver en salat med lidt mere bid, og så er det jo ligefrem sundere.
Svampe i rispapir20-10-2016
Let og lækker, og så kan rullerne bruges både som forret og tilbehør til f.eks. fisk.
80'er klassiker - Mosekjærs Regnbueis15-10-2016 Den klassiske regnbueis er jo godt tænkt. Den fede smag fra vanilje, den friske smag fra jordbær og den mørke smag fra chokolade. Men det kan gøre lidt mere elegant.
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
|
|
|
|
|