Frisk salat med røget laks og æble
Tilberedningstid : 15 Minutter
4 personer
En fantastisk salat. Så lækker, at vi serverede den til min søns barnedåb.
Ingredienser
- 150 g. Røget laks
- 50 g. stenbiderrogn (eller mere hvis du har lyst)
- 4 spk. creme fraiche (5 pct. eller federe hvis du har lyst)
- 1/2 æble
- 1 spk. Hakket purløg eller 1 forårsløg (valgfrit)
- 1 lime
- En håndfyld frisk mynte
Instruktioner
- Æblet skæres i fine tern (½x½ cm).
- Purløg/forårsløg og mynte hakkes fint.
- Den røgede laks skæres ligeledes i små stykker.
- Det hele blandes sammen med creme fraiche og smages til med salt, peber og lime.
- Rør forsigtigt det meste af stenbiderrognen i blandingen. Gem lidt til at pynt.
- Fordel i små portionsanretninger og server evt. med skiver af ovnristet sprødt rugbrød eller andet brød.