Fladbrød med rosmarin og olivenolie
Tilberedningstid : 5 Minutter
1 brød
Pizzadej kan bruges til meget andet end pizza. Her får du opskriften på et lækkert fladbrød med rosmarin og olivenolie.
Ingredienser
- Dejkugler lavet, som det fremgår af opskriften på pizzadej
- Olivenolie
- En lille kvist rosmarin
- Groft salt
Instruktioner
- Hak rosmarin groft.
- Drys lidt mel på din pizzaspade.
- Tag din dejkugle og træk lidt i den, så den cirka bliver på størrelse med fladen af begge dine hænder.
- Placer dejen på pizzaspaden.
- Pensl med olivenolie og drys hakket rosemarin og groft salt ud over brødet.
- Overfør til pizzaovnen eller i almindelig ovn på højeste varme - mindst 250 grader, og gerne på en pizzasten.
- Bag i cirka 3-5 minutter ved fuld varme, eller til du synes brødet har fået en fin gylden og mørk overflade.
- Frys eventuelt brødet ned - det er også godt opvarmet.