Pizza Marinara
Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
Pizza med san marzano tomater, hvidløg, frisk oregano og olivenolie
Ingredienser
- 1 kugle pizzadej
- 200 gr. san marzano tomater eller lignende aflange tomater (cherrytomater kan også bruges)
- 1 fed hvidløg
- Olivenolie
- Frisk oregano (eller tørret, hvis du ikke har andet)
Instruktioner
- San marzano tomater eller tilsvarende aflange tomater skæres på langs i skiver af ca. en halv cm. tykkelse (bruger du cherrytomater deles de i halve)
- Lad tomaterne dryppe af i en si. Det gøres ved, at du med flad hånd presser let på tomaterne i sien, så væden løber fra.
- Skær hvidløg i så tynde skiver som muligt og hak oreganoen fint.
- Fordel tomaterne på pizzadejen, så der holdes en kant på cirka 2. cm. fri.
- Fordel hvidløg og oregano over tomaterne.
- Krydr med salt og peber og drys med olivenolie.
- Bag pizzaen ved højeste varme til kanten er gyldenbrun.