Hvid pizza med svampe og rucola
Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
Pizza med ost, svampe, løg og rucola.
Ingredienser
- En kugle pizzadej
- Ca. 60 g. frisk mozzarella, eller cirka en god håndfuld revet ost, hvor jeg gerne bruger en ligelig blanding af revet emmentaler og revet mozzarella
- 50 g. svampe - f.eks. brune champignon, men har du f.eks. været i skoven og fundet karl johan eller andre svampe bliver pizzaen kun bedre af det
- Et halv løg
- En håndfuld rucola
- Olivenolie
Instruktioner
- Skær svampene i tynde skiver.
- Skær løg i tynde halve ringe.
- Fordel osten jævnt over pizzaen, så der er en fri kant på ca. 2 cm.
- Fordel svampe og løg jævnt over pizzaen.
- Krydr med salt, peber og drys med olivenolie.
- Bag pizzaen ved højeste varme til den er gyldenbrun.
- Når pizzaen er færdig tages den ud og rucola fordeles jævnt.