Pizza Margherita (flåede tomater)
Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
Version med flåede tomater
Ingredienser
- 1 bolle af pizzadej
- Cirka 1 suppeskefuld tomatsovs
- 60-120 gr. frisk mozzarella
- Blade af frisk basilikum
Instruktioner
- Tænd ovnen på maks og benyt gerne en pizzasten.
- Fordel tomatsovsen i et jævnt tyndt lag over hele pizzaen, men hold en kant på 1-2 cm. fri hele vejen rundt.
- Lad mozzarellaen dryppe godt af for væske - klem den evt. forsigtigt i hånden.
- Riv små stykker af mozzarellaen og fordel dem på pizzaen midte og ud, så der er cirka 5 cm. fri til kanten.
- Fordel friske basilikumblade på pizzaen (ca. 7-8 blade)
- Bag pizzaen ved højeste varme til kanten er gyldenbrun.
- Pynt evt. med lidt ekstra friske basilikumblade lige inden servering.