Kartoffelpizza med trøffel og gedeost
Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
Smager fantastisk, og er en genial tilføjelse, hvis du laver mange forskellige pizzaer.
Ingredienser
- 1 kugle pizzadej
- 1 stor bagekartoffel
- 100 g. gedeost
- 3 tsk. trøffelpesto
- Olivenolie
- Salt og peber
Instruktioner
- Bagekartoflen skæres i tynde skiver.
- En gryde med vand bringes i kog og de tyndt skårne kartoffelskiver kommes i det kogende vand og blancheres i knapt 2 minutter til de er begyndt at blive bløde, men stadig er faste.
- Køl kartoffelskiverne af ved at komme koldt vand i gryden.
- Lad kartoffelskiverne dryppe af i et dørslag og kom dem i en skål med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen.
- Tag pizzadej og form bunden som normalt.
- Placer kartoflerne på pizzadejen, så de ligger i et enkelt lag.
- Oven på kartoflerne placers først gedeost og dernæst trøffelpesto.
- Til sidst hældes lidt olivenolie over pizzaen, og der krydres med salt og peber.