Kartoffelpizza med gedeost, trøffel og grønt
Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
En perfekt smagskombination.
Ingredienser
- 1 kugle pizzadej
- 1 stor bagekartoffel
- 100 g. gedeost
- 3 tsk. trøffelpesto
- Olivenolie
- Salt og peber
- 1 håndfuld persille
- Cirka 8 tynde julienneskårne agurkestave
Instruktioner
- Skær bagekartoflen i tynde skiver.
- En gryde med vand bringes i kog, og de tyndt skårne kartoffelskiver kommes i det kogende vand og blancheres i knapt 2 minutter, til de begynder at blive bløde, men stadig er faste.
- Køl kartoffelskiverne af ved at komme koldt vand i gryden.
- Lad kartoffelskiverne dryppe af i et dørslag og kom dem i en skål med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen.
- Skær agurken, så du har 8 tynde stave. Skær stavene, så de har skræl, og så det midterste bløde af agurken skæres fra.
- Hak persillen groft.
- Tag pizzadej og form bunden som normalt.
- Placer kartoflerne på pizzadejen, så de ligger i et enkelt lag.
- Oven på kartoflerne placers først gedeost og dernæst trøffelpesto.
- Til sidst hældes lidt olivenolie over pizzaen, og der krydres med salt og peber.
- Bag pizzaen ved højest mulige varme, til kanten er gylden og sprød.
- Tag pizzaen ud af ovnen og anret med agurk og persille.
- Server straks.