Rejecocktail - nyfortolket
Tilberedningstid : 15 Minutter
4 personer
Ikke den klassiske - men stadig rejer, salat og en god dressing. Det smager jo altid godt!
Ingredienser
- Dildmayonnaisse (se opskriften her på siden).
- 500 g. pil-selv rejer
- Et halvt iceberg salathoved
- 250 g. cherrytomater
- 1 agurk
- 4 citronbåde
- 4 cl. olivenolie
- 2 cl. citronsaft
- Salt og peber
Instruktioner
- Lav en klassisk vinaigrette af olivenolie og citronsaft og smag til med salt og peber.
- Riv bladene fra icebergen i stykker med hænderne, så du har stykker af ca 3-4 cm. længde.
- Skær cherrytomater i kvarte.
- Skær agurk i skiver og derefter i kvarte.
- Anret salaten i en skål og hæld vinaigretten over.
- Placer salatskålen på en tallerken sammen med rejerne og en portion af dildmayonnaisen og en skive citron.
- Spis gerne med et godt brød.