Tilbage
Hjemmelavede Chicken Nuggets
Hjemmelavede Chicken Nuggets
Hjemmelavede Chicken Nuggets

Hjemmelavede Chicken Nuggets

Tilberedningstid : 60 Minutter
4 personer
Sprøde, saftige, lækre og lavet på ordentlige råvarer!

Ingredienser

  • 4 kyllingebrystfileter
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 2 æggeblommer
  • 100 g. revet mozzarella
  • 50 g. mel
  • Evt. 2 forårsløg
  • 2 dl. Rasp
  • 4 dl. smagsneutral olie

Instruktioner

  1. Pak kyllingebrystfileterne ind i staniol - max 2 bryster i hver staniolpakke.
  2. Bag dem i forvarmet ovn ved 150 gr. i cirka 30 minutter, til de har en kernetemperatur på 65 gr.
  3. Stil til afkøling i 5-10 minutter.
  4. Riv kyllingen i trevler med to gafler.
  5. Kom kyllingen i en skål.
  6. Drys med mel og rør rundt.
  7. Tilsæt æg, mel, salt og peber og rør rundt.
  8. Hvis du ønsker, kan du hakke to forårsløg fint og tilsæt blandingen.
  9. Tilsæt den revne mozzarella.
  10. Ælt til du har en fast fars.
  11. Kom rasp i en dyb tallerken.
  12. Varm olien op i en wok eller sauterpande, til olien er 180 gr.
  13. Form nuggets til en størrelse lidt mindre end en spiseskefuld, tryk dem lidt flade og vend dem i raspen.
  14. Kom nuggets i den varme olie og steg i cirka 3 minutter, til de er sprøde med en gylden farve.
  15. Spis med det samme.