Hjemmelavede Chicken Nuggets
Tilberedningstid : 60 Minutter
4 personer
Sprøde, saftige, lækre og lavet på ordentlige råvarer!
Ingredienser
- 4 kyllingebrystfileter
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 2 æggeblommer
- 100 g. revet mozzarella
- 50 g. mel
- Evt. 2 forårsløg
- 2 dl. Rasp
- 4 dl. smagsneutral olie
Instruktioner
- Pak kyllingebrystfileterne ind i staniol - max 2 bryster i hver staniolpakke.
- Bag dem i forvarmet ovn ved 150 gr. i cirka 30 minutter, til de har en kernetemperatur på 65 gr.
- Stil til afkøling i 5-10 minutter.
- Riv kyllingen i trevler med to gafler.
- Kom kyllingen i en skål.
- Drys med mel og rør rundt.
- Tilsæt æg, mel, salt og peber og rør rundt.
- Hvis du ønsker, kan du hakke to forårsløg fint og tilsæt blandingen.
- Tilsæt den revne mozzarella.
- Ælt til du har en fast fars.
- Kom rasp i en dyb tallerken.
- Varm olien op i en wok eller sauterpande, til olien er 180 gr.
- Form nuggets til en størrelse lidt mindre end en spiseskefuld, tryk dem lidt flade og vend dem i raspen.
- Kom nuggets i den varme olie og steg i cirka 3 minutter, til de er sprøde med en gylden farve.
- Spis med det samme.