Tilbage
Bruschetta med gedeost, rød peberfrugt og kapers
Bruschetta med gedeost, rød peberfrugt og kapers

Bruschetta med gedeost, rød peberfrugt og kapers

Tilberedningstid : 30 Minutter
4 personer
En perfekt kombination - sprød og blød. Umami fra gedeosten, sødme fra peberfrugten og salt, surt og bittert fra kapers og balsamico.

Ingredienser

  • 4 tykke skiver godt surdejsbrød
  • 8 brede skiver gedeost
  • 2 spsk. saltede kapers
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. balsamico
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 små spsk. basilikumpesto

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 240 gr.
  2. Læg peberfrugterne i en bradepande og bag dem i 20-30 minutter (vend dem halvvejs).
  3. Når peberfrugterne begynder at blive sorte på overfladen, tages de ud.
  4. Læg peberfrugterne til afkøling i en plastpose, som lukkes tæt.
  5. Efter 10 minutter tages peberfrugterne ud af posen, og skindet fjernes. Derefter trækkes stilken af. Så skæres frugterne igennem på langs, så de sidste kerne kan skrabes væk.
  6. Skær til sidst peberfrugterne i lange, brede strimler.
  7. Opblød kapers i koldt vand i 10 minutter.
  8. Skyld derefter kapers og hak dem fint.
  9. Bland de hakkede kapers med 2 tsk. balsamico og 2 spsk. olivenolie og smag til med salt og peber.
  10. Rist de 4 skiver brød på een side, så de er brune med mørk kant.
  11. Kom knapt 1 spsk. pesto på hver skive brød - på den side, der ikke er ristet.
  12. Læg 2 skiver gedeost oven på pestoen.
  13. Sæt brødene i ovnen under forvarmet grill.
  14. Bag til osten begynder at få lyse brune pletter.
  15. Tag bruschettaerne ud af ovnen.
  16. Anret med strimler af peberfrugt og drys med 2-3 tsk. kapersdressing.
  17. Spis med det samme.