Tilbage
Pizza med 4 slags tomat
Pizza med 4 slags tomat
Pizza med 4 slags tomat
Pizza med 4 slags tomat
Pizza med 4 slags tomat

Pizza med 4 slags tomat

Tilberedningstid : 10 Minutter
1 pizza
Helt fantastisk - 4 pizzaer i een! Og så smager den lige så godt, som den ser ud!

Ingredienser

  • 1 bolle pizzadej
  • 50 g. gule cherrytomater
  • 50 g. røde cherrytomater
  • Tomatsovs (se opskrift her på siden)
  • 1 hel flået tomat (fra dåse)
  • 1/4 kugle frisk mozzarella
  • Blade af frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Hvidløg
  • Salt og peber

Instruktioner

  1. Lav tomatsovsen (se opskriften her på siden).
  2. Gør en helt flået tomat klar.
  3. Gør din mozzarella klar.
  4. Gør basilikum klar.
  5. Riv eller hak hvidløg fint og bland op med lidt olie.
  6. Skær cherrytomaterne i skiver (3-4 skiver pr. tomat).
  7. Form pizzadejen til en pizza, men gør kanten lidt tyndere end normalt.
  8. Med en skarp kniv eller dejspartel laves 4 snit i kanten af pizzaen. Snittene skal laves langs med kanten, så hvert snit cirka er på længde med en halv pizza (se billedet).
  9. Hver frit-skåret kant bukkes nu ind over pizzaen, så spidserne mødes på midten (se billedet).
  10. Ret evt. pizzaen lidt til, så den er pæn rund, og genskab kanten rundt langs med pizzaen.
  11. Fordel røde tomatskiver i et felt og kom lidt basilikum og dernæst mozzarella på toppen. Krydr med salt og peber.
  12. Fordel gule tomatskiver i et felt og kom lidt basilikum og dernæst mozzarella på toppen. Krydr. med salt og peber.
  13. Placer en helt flået tomat i et felt og kom mozzarella på toppen. Krydr med salt og peber.
  14. Fordel tomatsovs på et felt.
  15. Kom hvidløgsolien på et par af felterne, og drys med olivenolie på de øvrige.
  16. Bag pizzaen ved højeste varme til kanten er gyldenbrun.