Tilbage
Knasende appelsin
Knasende appelsin

Knasende appelsin

Tilberedningstid : 15 Minutter
4 personer
Appelsin med honning, olivenolie, salt og knuste bolcher.

Ingredienser

  • 4 appelsiner
  • 12 bolcher (enten honning eller althea)
  • 4 spsk. flydende honning
  • 4 spsk. god olivenolie
  • 1 stor knivspids flagesalt

Instruktioner

  1. Læg bolcherne i en frysepose.
  2. Med en kagerulle eller noget andet tungt knuses bolcherne til småstykker.
  3. Fjern skrællen og det hvide på appelsinen med en kniv, så kun kødet er tilbage.
  4. Skær appelsinen i skiver på ca. 5 mm tykkelse.
  5. Fordel skiverne i et lag på et fad eller portionsanret på tallerken.
  6. Hæld honning over appelsinskiverne.
  7. Stænk olivenolie over appelsinerne.
  8. Drys salt og bolchestykker over appelsinen.
  9. Server straks.