Verdens letteste dessert
Tilberedningstid : 10 Minutter
4 personer
Den tager kun 10 minutter, men smager helt fantastisk!
Ingredienser
- 175 g. marcipan
- 1 æg
- 1 spsk. hvedemel
- 2,5 dl. piskefløde
- 225 g. frosne hindbær
- 2 spsk. vand
- 30 g. sukker
- Evt. en bakke friske hindbær
Instruktioner
- Hak marcipanen fint (eller riv den på det grove rivejern).
- Rør marcipan sammen med æg og hvedemel.
- Fordel massen på et stykke bagepapir i en cirkel med en diameter på ca. 22 cm.
- Stik midten ud, så der bliver et rundt hul på ca. 4 centimeter i diameter og fordel massen på resten af bunden.
- glat evt. kanterne med en våd finger.
- Bag i microbølgeovn ved 500W i 9 minutter.
- Kom hindbær, sukker og vand i en gryde og bring i kog.
- Si hindbærsovsen gennem et dørslag.
- Lad hindbærsovsen køle af.
- Pisk fløden til en en fast piskeskum.
- Vend forsigtigt 1/3 del af hindbærsovsen sammen med flødeskummen, så du får en fin marmoreret rød-hvid farve.
- Fordel flødeskummen over marcipanbunden.
- Dryp med resten af hindbærsovsen.
- Pynt evt. med friske hindbær.
- Server med det samme.