Juletræ af smøreost
Tilberedningstid : 30 Minutter
4 personer
Lidt sjov til julebordet - og så er smagen herlig! Laver du til mange, så gang bare op og lav et større juletræ.
Ingredienser
- 1 pakke smøreost (200 g.)
- 30 g. rød peber
- 30 g. grøn peber
- 60 g. pære
- 1/2 lille forårsløg
- 1/2 lille fed hvidløg
- Salt og peber
- 1-2 glas oliven
- 2 kviste rosmarin
Instruktioner
- Skær rød og grøn peber i små tern.
- Skær pæren i små tern.
- Hak forårsløget fint - skal cirka være en mængde svarende til 1/2 spsk.
- Riv hvidløget fint.
- Bland det hele sammen med smøreosten og smag til med salt og peber.
- Kom blandingen op på det fad, du vil serverer på, og form massen til en kegle.
- Sæt på køl en halv times tid.
- Nip små skud af rosmarinen.
- Dekorer dit juletræ med oliven og små kviste rosmarin.
- Skær evt. en fin julestjerne af skallen fra en økologisk appelsin.
- Stil på køl, til det er spisetid.